24 iunie 2008

Aşa, NU!



Ti-am explicat domn'le zuz k un tip cu unghiile facute (cu lac) ( ps: doar cu lac) este ft trendy! Acu' dak u vrei sa fii in pas cu moda, deh hai sa zic...e nelipsita oja rosie! DAR..cum ti-am spus eu tie?!unde e "fundalu'"???!?!?! "Fundalu'" face tot! DACA NU AI FUNDAL, DEVII TU UNUL!!! Offf..acu stiu k s-a scumpit porumbu' fiert(si s-a scumpiiiiiit) dar in afara de asta, exista totusi si lucruri frumoase la Mamaia!Nu vorbesc aici de fenomenul "un zuz naucit dupa un cocktail....sa zicem, cu nume sugestiv"! Si nici de ...off..prea mult de povestit! Lasa, stii u ce "subtilizez"!
Concluzia e ca: Ori "unghii cu fundal", ori vino cu banii de acasa, k in Mamaia "bancomatu' de la al doilea rond" nu mai are bani! Al doilea rond fiind exact in dreptul buticului cu PORUMB FIERT de pe faleza

19 iunie 2008

Stiu ca nu stiai ca....

  • Oja exista de acum vreo 3000 de ani si este originara in China!
  • La inceput ingredientele erau: seminte, ceara, gelatina si albus de oua, uneori si trandafir sau orhidee.
  • Azi este similara cu cea a vopselei pentru masini, de aceea pentru indepartarea ei este nevoie de acetona. (deci daca ramai in pana...de oja, mergi la un service... auto)
  • Dupa aparitia ojei moderne ( Michelle Menard, 1920) starurile de la Hollywood optau numai pentru oja rosie, pentru ca se asorta cu covorul.( eh, e ceva si asta! cu covorul n-am mai incercat sa ma asortez pana acu :))
  • (Cred k tocmai am aflat ce-am fst intr-o viatza anterioara:) In jurul anilor 600 I.H., in perioada dinastiei Chou in China, culorile regale erau metalic auriu si argintiu si erau culori purtate numai de clasele superioare. Persoanele care faceau parte din clase inferioare nu aveau dreptul sa se dea cu oja, iar pedeapsa pentru nerespectarea acestei reguli era extrem de aspra. (sigur nu faceam parte din clasa superioara, ca prea avida sunt acu dupa oja, cred k unde nu am avut voie in viata trecuta:D)

Pentru tine

"Ca sa ai ce citi azi"
~Prima parte~

NU MAI CITI ! INVATZA LA ROMANA !!!

Va urma

16 iunie 2008

INTRO

Cred k o sa mai am nevoie de inca vreo doua intro-uri:D
Si totusi...bitzelus, nebitzelus...uite si eu p-aici prin "blogosfera"
In timp ce eu imi faceam unghiile, imi faceam unghiile...aa, si din cand in cand mai imi faceam si unghiile...lumea isi facea bloguri. Si am zis asa: lume, uite: imi fac si yo blog, dak iti faci si u unghiile! Zis si facut! Acu trebui' sa ma apuc de cultivat "arta de pictat pe unghii"!